fbpx

Volontärer i Malmö
  • 8
    Shares

Vi söker speciellt dig som vill vara med och ta ansvar för något av följande: initiera och bygga team, organisera och samordna olika initiativ och aktiviteter inom ramen för vår kampanjplan för 2021 samt administrativa uppgifter. Alla insatser är lika viktiga oavsett om det handlar om punktinsatser eller längre strategiska engagemang.

Du är fri att forma uppgiften utifrån hur det passar dig bäst så länge det ryms inom vår verksamhetsplan och policy. Uppdraget är oavlönat och du förbinder dig inte till någon specifik arbetstid, men vi ser gärna att du har ett brinnande engagemang att bidra till en bättre värld och tycker att det är meningsfullt och viktigt att vara med och jobba för barns rättigheter.

Ingen tidigare erfarenhet eller utbildning krävs. Du får all information du behöver av oss för att kunna klara uppdraget. Beroende på uppdragets karaktär bestämmer vi tillsammans vad just du kan engagera dig i både vad gäller tid och plats.

 

Hör av dig så berättar vi mer om hur det kan fungera!

✉️   Mejla ditt intresse till: marie.clereus@varldensbarn.se
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Marie Clereus på telefon 070-760 88 96.

Världens Barn är Radiohjälpens största insamlingskampanj och ett samarbete med 13 civilsamhälles­organisationer, SVT och Sveriges Radio P4. Kampanjen pågår hela året med kulmen i september/oktober.