fbpx

Ge en företagsgåva, så syns ditt företagsnamn här!

Var med och gör skillnad!

Varje gåva är ett bidrag till förändring och när vi är många tillsammans innebär det att vi kan göra verklig skillnad. De projekt som bedrivs med stöd av Världens Barninsamlingen är angelägna och följs kontinuerligt upp av Radiohjälpen.

Vi är med - företagsnamn
Deltag på vår webb
Samtycke
Genom att sända denna information samtycker jag till att Riksinsamlingen för Världens Barn får spara och använda mina kontaktuppgifter för att skicka information och material för insamlingen i enlighet med Riksinsamlingens Integritetspolicy. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med berörda medarbetare med uppdrag att arbeta med insamlingen inom Public Service samt Radiohjälpen.

Kommer pengarna fram?
Ja, de når fram! Världens Barn bygger till största del på frivilliginsatser vilket gör att kostnaderna för insamling och administration kan hållas till ett minimum.

Projekten drivs av svenska civilsamhällesorganisationer i samarbete med deras lokala samarbetsorganisationer. Fokus är barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det handlar både om direkta insatser som ger stöd till barn som lever i utsatta situationer, men även om att arbeta för en långsiktig förändring och stärkta rättigheter.

Läs mer om några av projekten här.