fbpx

Barn-gata-VN-CRA-grey

Barn växer upp i flyktingläger, bor i plåtskjul, eller tvingas leva sina liv på gatorna. Naturkatastrofer eller undermåliga strukturer gör dem till enkla byten för exploatering, kriminalitet och övergrepp. Så borde det inte få vara. Nu kan du vara med och förändra!

 

Lördagen den 26 september utmanar vi alla barn och ungdomar i Sverige att vara med och skaka bössa i Sveriges största insamling. Insamlingen är öppen för alla – alla kan göra en insats!
Pengarna går till att stödja mer än hundra projekt runt om i världen. De barn som har det allra tuffast ges möjlighet till skolgång och tryggare tillvaro i livet. De får bättre mat, möts av respekt och kan gå mot en bättre framtid.
Världens Barn är ett samarbete mellan Radiohjälpen, 22 humanitära organisationer, SVT och SR P4.

NÄR: Lördagen den 26 september, eller den dag det passar er bäst.
VAR: I din kommun där du bor.
HUR: ”Skramla bössa” för världens barn.

KOM IGÅNG: I alla Sveriges kommuner finns samordnare som hjälper er med det ni behöver – insamlingsbössor, kroppsbanderoller, informationsmaterial etc. Anmäl er här nedan, så kommer ni inom kort bli kontaktade av lokal samordnare i er kommun.
Vid insamling med bössa funkar det även att exempelvis sms:a eller swisha gåvor till Världens Barn.

[fbshare][fblike][twitter]

  • Var med och gör skillnad (6/5/2015) - Barn växer upp i flyktingläger, bor i plåtskjul, eller tvingas leva sina liv på gatorna. Naturkatastrofer eller undermåliga strukturer gör
  • Ladda hem vårt utbildningsmaterial! (6/4/2015) - Varför är mänsklighetens resurser så orättvist fördelade i världen? Finns det egentligen mat så att det räcker till alla på jorden? Varför