Alla barn har egentligen samma rättigheter, men i verkligheten får många barn inte gå i skolan eller känna sig trygga. Vill du och dina kompisar, din förening eller skola vara med och förändra? Här finns allt ni behöver!

Skramla på ditt sätt!

Anmälan

 

Anmäl dig och ditt gäng, din skola, skolklass, scoutkår, eller kanske en gymnastiktrupp. Alla är välkomna och när ni anmäler er kan ni också få hjälp att genomföra er insamling.

Kontaktuppgifter

För utsick av diplom efter insamlingen.
Samtycke
Genom att sända denna information samtycker jag till att Riksinsamlingen för Världens Barn får spara och använda mina kontaktuppgifter för att skicka information och material för insamlingen i enlighet med Riksinsamlingens Integritetspolicy. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med berörda medarbetare med uppdrag att arbeta med insamlingen inom Public Service samt Radiohjälpen.

Evenemang

 

Lägg upp ditt evenemang på webben och sprid budskapet i sociala medier. Det är smart för här kollar även TV, Radio och tidningar när de vill veta vad som är på gång.

Digital insamling

 

Alla moderna insamlingars moder. Starta en digital bössa så kan vem som helst enkelt betala för bullar, biljetter och bråte, eller kanske bara skänka en slant och skicka ett meddelande till insamlingen