fbpx


Tobbe Blom, Lina Hedlund, Tara Moshizi, Rickard Söderberg, Yvette Hermundstad samt Sigrid och Leon.     Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT.

  • 452
    Shares

Missa inte årets sändningar i SVT

Den stora TV-galan Tillsammans för Världens Barn sänds den 2 oktober kl 20:00 i SVT1.

Artister, gäster och programledare samlar in pengar till behövande barn runt om i världen. I år leds galan av Lina Hedlund, Tara Moshizi, Rickard Söderberg, Yvette Hermundstad och Tobbe Blom. Dessutom medverkar barnen Sigrid och Leon. Laleh, First Aid Kit, Smith & Thell samt Rickard Söderberg kommer att stå för musiken under den direktsända insamlingsgalan.

Fredag 25 sept
18:45-19:30 SVT1 & SVT Play
 VÄRLDENS BARN STARTSKOTTET

Startskottet för årets uppdrag

Fredag 2 okt
20:00-22:00 SVT1 & SVT Play
 TILLSAMMANS FÖR VÄRLDENS BARN
Direktsänd TV-gala

Söndag 4 okt
18:15-19:00 SVT1 & SVT Play VÄRLDENS BARN SUMMERINGEN
Summering av Världens Barnkampanjen hittills.

SVERIGES RADIO P4 SÄNDER RUNT OM I LANDET

SR P4 berättar om kampanjen för Världens Barn, intervjuar personer som beskriver var pengarna går och berättar om situationen i de områden där projekten genomförs och bevakar lokala insamlingsaktiviteter.

Hit går pengarna

Kommer pengarna fram?
Ja, vi når fram! Världens Barn bygger på frivilliginsatser vilket gör att kostnaderna för insamling och administration kan hållas till ett minimum.

Radiohjälpen kontrollerar noga varje projekt som stöds och kräver redovisning och återrapportering för samtliga insatser som får del av de insamlade medlen. Projekten som stöds är långsiktiga. Förändring kan bara åstadkommas om barn får växa upp i trygghet och får gå i skola. Det tar tid och kräver därför just långsiktighet.

Läs mer om några av våra olika projekt.