fbpx

Missa inte årets sändningar i SVT 2021

Den stora TV-galan Tillsammans för Världens Barn sänds den 1 oktober kl 20:00 i SVT1.

Artister, gäster och programledare samlar in pengar till behövande barn runt om i världen. 

Fredag 24 sept
SVT1 & SVT Play
 VÄRLDENS BARN STARTSKOTTET
Startskottet för årets uppdrag

Fredag 1 okt
20:00-22:00 SVT1 & SVT Play
 TILLSAMMANS FÖR VÄRLDENS BARN
Direktsänd TV-gala

Söndag 3 okt
SVT1 & SVT Play VÄRLDENS BARN SUMMERINGEN
Summering av Världens Barnkampanjen hittills.

  • 347
    Shares

SVERIGES RADIO P4
SÄNDER RUNT OM I LANDET

SR P4 berättar om kampanjen för Världens Barn, intervjuar personer som beskriver var pengarna går och berättar om situationen i de områden där projekten genomförs och bevakar lokala insamlingsaktiviteter.

Missa inte årets stora TV-gala - 1 oktober!

Till dess kan du kika på lite fina bilder från Världens Barngalan 2020. Förra året leddes galan av Lina Hedlund, Tara Moshizi, Rickard Söderberg, Yvette Hermundstad och Tobbe Blom. Dessutom medverkade barnen Sigrid och Leon. Laleh, First Aid Kit, Smith & Thell samt Rickard Söderberg stod för musiken under den direktsända insamlingsgalan. a


Tobbe Blom, Lina Hedlund, Tara Moshizi, Rickard Söderberg, Yvette Hermundstad samt Sigrid och Leon.     Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT.

[/vc_column]

Kommer pengarna fram?
Ja, de når fram! Världens Barn bygger till största del på frivilliginsatser vilket gör att kostnaderna för insamling och administration kan hållas till ett minimum.

Projekten drivs av svenska biståndsorganisationer i samarbete med deras lokala samarbetsorganisationer. Fokus är barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det handlar både om direkta insatser som ger stöd till barn som lever i utsatta situationer, men även om att få till en långsiktig förändring och stärkta rättigheter.

Läs mer om några av projekten här.