fbpx

SKRAMLA

Vi utmanar alla barn och ungdomar att vara med i Världens Barn, Sveriges största insamling för alla barns rättigheter! Pengarna går till att stödja fler än femtio projekt runt om i världen. De barn som har det allra tuffast ges möjlighet till bättre hälsa, skolgång och en tryggare tillvaro.

Veckorna 39 och 40 är Världens Barns kampanjkulmen. Då är det som roligast att samla in, men det går bra att samla in under hela året. Vilken aktivitet ni gör bestämmer ni själva! I alla Sveriges kommuner finns samordnare som hjälper er med det ni behöver – insamlingsbössor, kroppsbanderoller, informationsmaterial och annat. Ni kan också starta en egen digital insamling, och sprida den i sociala medier!

Vill ni i skolan delta i insamlingen kan ni använda er av Spring för Världens Barn. Mer information hittar ni här.
Registrera er nedan så kommer ni inom kort bli kontaktade av en lokal samordnare i er kommun som kan hjälpa er med information, stöd och återkoppling.

Skramla med Bössa

Fyll i vårt anmälningsformulär, så hjälper vi er med allt ni behöver för att komma igång med er insamling

Digital Insamling

Du kan skapa en egen digital insamling, med en egen sida där du i realtid kan se hur mycket som kommer in.

Eget evenemang

Det finns många sätt att samla in pengar. Till exempel en konsert, loppis, eller något annat kul som ni kommer på!

Kontaktuppgifter

För utskick av diplom efter insamlingen.
Samtycke
Genom att sända denna information samtycker jag till att Riksinsamlingen för Världens Barn får spara och använda mina kontaktuppgifter för att skicka information och material för insamlingen i enlighet med Riksinsamlingens Integritetspolicy. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med berörda medarbetare med uppdrag att arbeta med insamlingen inom Public Service samt Radiohjälpen.
Vill ni ta del av vårt nyhetsbrev med massor av bra information och världens bästa idéer från frivilliga runt om i landet?
*
https://start.varldensbarn.se/bossinsamling-3/