fbpx

Bli samarbetspartner

Vill ert företag lite mer? Vill ni långsiktigt vara med och bidra till att stärka barns rättigheter genom Världens Barn? Kanske vill ni koppla stödet till ert CSR-arbete på ett konkret sätt?

I så fall vill vi gärna samarbeta med er, så att vi kan bygga en stabil relation tillsammans och göra så stor nytta som möjligt i alla led för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet.

Kontakta oss så pratar vi vidare!

Företagsansvarig: Zoja Rexhaj
E-post: foretag@varldensbarn.se
Tel: 08-12 888 003

Alkoholfri glögg från Saturnus

LamorellFredrik Lamorell, marknadschef på Saturnus
– Vi tog initiativet till samarbetet i samband med lanseringen av en ny produkt, en alkoholfri glögg. Vi såg att det fanns en tillväxtpotential för en alkoholfri glögg i Sverige och tyckte att ett samarbete som gynnar barn gick väl i linje med det.
- Genom Världens Barn kan man stötta många organisationer och projekt samtidigt. Man lägger inte alla pengar på ett ställe.
- Samarbetet har hjälpt oss att nå nya kunder. Idag förväntar sig konsumenterna att hitta vår alkoholfria glögg ute i butikerna. Det finns ett mervärde med vår produkt.

Saturnus 2016 glögg

Långfranska från Ica Maxi Barkarbystaden

Under drygt fem veckor i höst säljer Ica Maxi Barkarby sin egen långfranska för 10 kronor styck och hela intäkten går oavkortat till Världens Barn.

- För oss är det en självklarhet att kunna stödja verksamheter som kämpar för stora samhällsfrågor, säger marknadschef Christoffer Welander.

Kontakta

Insamling företag
Tel: 08-12 888 003