Bli samarbetspartner


Som samarbetspartner till Världens Barn skräddarsyr vi tillsammans ett koncept där innehållet sätts utifrån nivån men framförallt utifrån hur ert företag vill genomföra de aktiviteter där Världens Barn medverkar. Oftast består projektet både av ett monetärt stöd och gemensamma aktiviteter av något slag, t.ex. produktsamarbete eller kundevenemang. Vi erbjuder möjligheter till givande företagssamarbeten där ni som företag associeras med en fråga som berör många och möjliggör affärsmässiga effekter. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Produktkampanjer

I en produktkampanj går en del av ert företags intäkter för en viss såld, befintlig eller speciellt framtagen, tjänst eller produkt till att stödja Världens Barn. Tillsammans profilerar vi produkten och använder Världens Barns kända varumärke för att marknadsföra produkten. Ni har möjlighet att använda vår grafiska profil i er kommunikation med kunder och samarbetspartners.

I en produktkampanj sätts en insamlingsgaranti om 100 000 kr från den sålda produkten. Skulle intäkterna understiga summan kompletterar företaget med resterande summa. Överstiger intäkterna insamlingsgarantin tillfaller dessa Världens Barn.

Har ditt företag stark lokal förankring? Vi erbjuder lokala produktsamarbeten, t.ex. med ett företag med verksamhet enbart inom en viss kommun, till en insamlingsgaranti om 50 000 kr.

 

Butikskampanj 

Som företag inom t.ex. detaljhandel kan ni bli en av kampanjens huvudsamarbetspartners. Ni erbjuds ett heltäckande sponsorpaket med möjlighet att använda Världens Barns grafiska profil i en butikskampanj - samtidigt som era kunder kan bidra till Världens Barn direkt i kassan genom att t.ex. jämna ut summan de handlat för med valfritt antal kronor.  Gåvan redovisas direkt på kvittot och pengarna går oavkortat till Världens Barn – ett säkert och enkelt sätt att ge en gåva.

 

Saturnus 2016 glögg

Världens Barn samarbetar sedan flera år med företaget Saturnus. Företagets alkoholfria glögg pro levereras med vår logotyp och en krona per såld flaska skänks till Världens Barn.

LamorellFredrik Lamorell, marknadschef på Saturnus
– Vi tog initiativet till samarbetet i samband med lanseringen av en ny produkt, en alkoholfri glögg. Vi såg att det fanns en tillväxtpotential för en alkoholfri glögg i Sverige och tyckte att ett samarbete som gynnar barn gick väl i linje med det.
- Genom Världens Barn kan man stötta många organisationer och projekt samtidigt. Man lägger inte alla pengar på ett ställe.
- Samarbetet har hjälpt oss att nå nya kunder. Idag förväntar sig konsumenterna att hitta vår alkoholfria glögg ute i butikerna. Det finns ett mervärde med vår produkt.

Faktakalendern 2017

Sedan ett par år finns ett samarbete med Bokförlaget Semic och Jultidningsförlaget. Varje såld tidning genererar ett belopp till Världens Barn.

Leila JultidningsförlagetLeila Pettersson, inköpschef på Jultidningsförlaget
- Vi har samarbetat med Världens Barn i över tio år och det är något som uppskattas mycket av både medarbetare och kunder.
- Tack vare att vi har en egen kontaktperson är det lätt att komma i kontakt med Världens Barn och få den information vi behöver.
- eftersom vi jobbar med barn känns det bra att svenska barn hjälper barn i andra delar av världen som har tuffare förutsättningar.
- den årliga TV-galan är välkänd och våra säljare är medvetna om vad Världens Barn är och står för.

KONTAKTA

Insamling företag
Tel: 08-12 888 003