fbpx

Så skänker Key Solutions pengar till Världens Barn året runt

Flera fantastiska företag ger gåvor till Världens Barn varje år. Ett av dem är Key Solutions som skänker sin pant – löpande under hela året.

- Vi är stolta över att samverka med Världens Barn och den positiva skillnad det gör för barn på andra sidan jorden. Vi strävar alltid efter att göra världen till en lite bättre plats och det är fantastiskt att en liten insats från vår sida kan göra så stor skillnad för någon annan, säger Karvan Guldstierna, försäljningschef på Key Solutions AB.

Via Returpack/Pantamera hittade de en modell där pantburkarna på kontoret i Solna samlas upp i speciella säckar, tas om hand för återvinning och så skickas panten direkt till Världens Barn. Smidigt för alla inblandade och bidrar till en bättre värld på flera sätt.

Panten från Key Solutions gör skillnad. Hittills har närmare 26.000 kronor kommit in och det kan till exempel räcka till att anlägga skolträdgårdar i Kambodja som bidrar till hållbar odling och skyddar mot översvämningar, förlösa tolv barn med kejsarsnitt på Panzisjukhuset i DR Kongo eller ge ett helt års skolgång för åtta elever i specialklass i Afghanistan.

Fantastiskt!

TACK!

Oskar Lindén på Key Solutions i Solna.