fbpx

Loppis

Superaktivitet för dig som vill förändra livet för barn runt om i världen och samtidigt göra något bra för miljön!

Med hänsyn till spridningen av corona kan du planera att hålla din loppis utomhus, i ett partytält eller lägg ut dina saker för försäljning digitalt!

1. Hitta bästa grejerna!

Samla ihop prylar du inte behöver och fråga familj, släkt, grannar och kompisar om de har saker de vill skänka. 

2. Gör en pop-up loppis!

Var är bästa platsen att ha din loppis? Hemma i trädgården? Eller kan du få tillstånd att ha den på torget där du bor? 

Du kan också ha en loppis över nätet. Antingen genom att lägga ut dina saker till försäljning på exempelvis Tradera eller Blocket och låta pengarna gå direkt till din egen digitala insamlingsbössa för Världens Barn som du lätt skapar här

Du kan också lägga ut bilder på det du har till salu direkt i dina sociala kanaler och låta människor hämta det de vill köpa hos dig - och Swisha din insamlingsbössa.

3. Dra dit folk!

Sätt upp lappar på dörrar/brevlådor/affärer. Hör av dig till lokaltidningen, berätta att du ska ha en loppis för Världens Barn och fråga om de vill skriva om den. Skapa ett event på Facebook och sprid till alla du känner! Skriv om din loppis på Världens Barns evenemangssida.

4 Casha in för världen!

Se till att folk kan betala på flera olika sätt. Enklast är att skapa din egen digitala bössa där du kan ta betalt med kort eller Swish. 

Behöver du hjälp? Maila oss på info@varldensbarn.se


Carl, Ellen, Selma, Alicia och Stina i Sigtuna
samlade ihop leksaker och småprylar de inte längre behövde och sålde ihop med hembakta muffins och kakor. Det blev nästan 1000 kronor till Världens Barn!

LÄS MER