fbpx

Lediga jobb

Föreningen Riksinsamlingen är en medlemsorganisation som består av de organisationer som Radiohjälpen bjudit in att delta i kampanjen Världens Barn. Vi koordinerar och utvecklar det vi kallar riksinsamlingen: insamlingen och mobiliseringen runt om i Sverige för Världens Barn, genom organisationernas nätverk och frivilliga, skolor, företag, församlingar och enskilda initiativ. Vi skapar och samordnar också insamlingsaktiviteter, sprider kommunikation och kunskap, motiverar och bjuder in – så att så att så många som möjligt kan bidra till världens barns rätt till hälsa, skola och trygghet.

För att lyckas med detta består föreningen Riksinsamlingens kansli av dels ett kampanjkontor i Stockholm, dels regionsamordnare runt om i Sverige. Arbetet sker i nära samverkan med samtliga deltagande organisationer i Världens Barn.

Vi gör detta även i nära samverkan med Radiohjälpen, SVT, Sveriges Radio P4 och UR, där vi tillsammans når ut till stor del av svenska folket och gemensamt bidrar till alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet.

Just nu söker vi: