fbpx

Jorden Runt för Världens Barn

Distans avklarad: 0.74%

Tillsammans försöker vi ta oss ett helt varv runt Jorden och varje meter räknas! Hur vill du delta? Gå, springa, simma, eller kanske cykla? 

Oavsett vilken nivå du befinner dig på så kan du vara med. Du kanske inte ens brukar motionera – tänk vilket bra tillfälle att testa.

Så här gör du!

1. Motionera
Gå, cykla, spring, eller kanske hoppa hopprep? Gör det som funkar för dig! Varje engagemang gör skillnad!

2. Swisha
Swisha 10 kr per kilometer (eller valfritt belopp) till 90 1950 6 och ange jordenrunt i meddelanderaden. Då räknas din distans automatiskt.

3. Visa ditt engagemang
...och utmana en kollega, din familj eller dina vänner att hänga på! Då inspirerar du fler att vara med och bidrar till att göra dubbel eller ännu större skillnad.

Swisha din distans!

Scanna QR-koden!
Ange din distans med din gåva. En kilometer är 10 kr och tio kilometer blir 100 kr.
Du kan skapa en ny QR-kod genom att välja kommun, då räknas din gåva till din kommuns insamling i Kommunkampen.

Dela och utmana en kompis!

Glöm inte ta en selfie eller kanske bara en vacker bild från din runda och dela med dig av din insats i dina sociala medier, eller utmana en kompis att också ta en runda för Världens Barn!
Tagga inlägget med #jordenruntförvärldensbarn.

Exempel:
Jag har varit med i Jorden Runt för Världens Barn och bidrar med 12 km. Var med du också! Swisha 10 kr per km, till 90 1950 6 och ange ”jordenrunt” i meddelanderaden. #jordenruntförvärldensbarn

Ge en gåva/ Registrera distans

Distansen registreras automatiskt när du swishar och anger ”jordenrunt”, eller använder QR-koden här intill. Swisha till 90 1950 6 och ange ”jordenrunt” i meddelanderaden. Då registreras beloppet som din distans. Vi räknar 1 öre per meter som blir 10 kr per kilometer.

Det går också bra att använda vår QR-snurra på här intill för att delta och registrera sin distans. Ange din kommun, så läggs gåvan till det samlade insamlingsresultatet för den kommun du valt.

Lite längre ned finns ett enkelt formulär att fylla i antal meter för skolor, föreningar eller andra event där man gemensamt samlat en distans som inte registrerats via Swish.

Evenemang

Om ni är fler som gör något – kan ni skapa ett Evenemang på www.varldensbarn.se/evenemang och välja "Jorden Runt" som aktivitet. Då får ni en egen QR-kod för Swish och allt som swishas via den går in i vår distansräknare och hjälper oss att komma jorden runt!

Diplom

Beställ diplom för utdelning till eventdeltagare... och kanske några affischer för att göra lite reklam? Gå in på www.varldensbarn.se/material och beställ det du behöver för ett lyckat evenemang.

Skola

Om din skola redan deltar i en Världens Barn-aktivitet, så räknas er sammanlagda distans också. Är inte din skola redan med så anmäl er här direkt! Då skickar vi information och hjälper er igång med en aktivitet som passar just er!

Missa inte vår skolsida där du kan få fler tips om roliga aktiviteter, ladda hem vårt material från UR och en massa annat.

Registrera distans

Fyll i formuläret och registrera skolans/föreningens/ditt evenemangs distans. Ange samma e-postadress som vid anmälan/digitala bössan.

Skola-distans

Kontaktuppgifter

Ange samma e-postadress som vid anmälan.
Ange distans i meter

Anmälan

Om din skola redan är anmäld behöver den inte registreras igen.

Kontaktuppgifter

För utskick av diplom efter insamlingen.
Samtycke
Genom att sända denna information samtycker jag till att Riksinsamlingen för Världens Barn får spara och använda mina kontaktuppgifter för att skicka information och material för insamlingen i enlighet med Riksinsamlingens Integritetspolicy. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med berörda medarbetare med uppdrag att arbeta med insamlingen inom Public Service samt Radiohjälpen.
Vill ni ta del av vårt nyhetsbrev med massor av bra information och världens bästa idéer från frivilliga runt om i landet?
*