fbpx

#jordenrunt för Världens Barn

Distans avklarad 5.26% = 2 100 000 500 meter

Tillsammans försöker vi ta oss ett helt varv runt Jorden och varje meter räknas! Hur vill du delta?
Gå, springa, simma, eller kanske klättra? Det viktigaste är inte hur du gör, eller kanske ens hur långt du tar dig, utan att du faktiskt vill vara med och göra skillnad.

 

Oavsett vilken nivå du befinner dig på så kan du vara med. Du kanske inte ens brukar motionera – tänk vilket bra tillfälle att testa.

Alla kan delta
Du kan  ge dig ut på egen hand och via Swish ange din DISTANS. Sedan kan du löpande följa när vi räknar samman hur långt vi nått tillsammans. Om din skola redan deltar i en springaktivitet, så räknas er sammantagna distans också!

Dela och utmana en kompis - vinn fina priser!
Glöm inte ta en selfie eller kanske bara en vacker bild från din runda och dela med dig av din insats i dina sociala medier, eller utmana en kompis att också ta en runda för Världens Barn!
Tagga inlägget med #jordenrunt för @världensbarn, så är du med i utlottningen av superfina priser.

Swisha din distans!

Scanna QR-koden!
Ange din distans med din gåva. En kilometer är 10 kr och tio kilometer blir 100 kr.
Du kan skapa en ny QR-kod genom att välja kommun, då räknas din gåva till din kommuns insamling i Kommunkampen.

Skola

Om din skola redan deltar i en Världens Barn-aktivitet, så räknas er sammanlagda distans också. Är inte din skola redan med så anmäl er här direkt! Då skickar vi information och hjälper er igång med en aktivitet som passar just er!

Missa inte vår skolsida där du kan få fler tips om roliga aktiviteter, ladda hem vårt material från UR och en massa annat.

Registrera distans

Fyll i formuläret och registrera skolans/föreningens/ditt evenemangs distans. Ange samma e-postadress som vid anmälan/digitala bössan.

Skola-distans
Ange samma e-postadress som vid anmälan.

Kontaktuppgifter

Ange distans i meter.

Anmälan

Om din skola redan är anmäld behöver den inte registreras igen.

Kontaktuppgifter

För utskick av diplom efter insamlingen.
Samtycke
Genom att sända denna information samtycker jag till att Riksinsamlingen för Världens Barn får spara och använda mina kontaktuppgifter för att skicka information och material för insamlingen i enlighet med Riksinsamlingens Integritetspolicy. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med berörda medarbetare med uppdrag att arbeta med insamlingen inom Public Service samt Radiohjälpen.