fbpx

Jorden Runt för Världens Barn

Distans avklarad: 0.27%

Tillsammans försöker vi ta oss ett helt varv runt Jorden och varje meter räknas! Du kan gå, springa, simma, cykla eller ta dig fram på annat sätt. 

 

Oavsett vilken nivå du befinner dig på så kan du vara med. Du kanske inte ens brukar motionera – tänk vilket bra tillfälle att testa. Så här går det till:

1. Motionera

Gå, cykla, spring, eller kanske hoppa hopprep? Gör det som funkar för dig! Varje engagemang gör skillnad!

2. Swisha

Swisha 10 kr per kilometer (eller valfritt belopp) till 90 1950 6 och ange jordenrunt i meddelanderaden. Då räknas din distans automatiskt.

Du kan också scanna QR-koden nedan. Genom att välja din kommun räknas din gåva till din kommuns insamling i Kommunkampen.

3. Dela och utmana en kompis!

Glöm inte ta en bild från din runda och dela med dig av din insats i dina sociala medier, eller utmana en kompis att också ta en runda för Världens Barn!

Tagga inlägget med #jordenruntförvärldensbarn.

Evenemang

Om ni är fler som gör något – kan ni skapa ett Evenemang på start.varldensbarn.se/evenemang och välja "Jorden Runt" som aktivitet. Då får ni en egen QR-kod för Swish och allt som swishas via den går in i vår distansräknare och hjälper oss att komma jorden runt!

Diplom

Beställ diplom för utdelning till eventdeltagare och kanske några affischer för att göra lite reklam? Gå in på start.varldensbarn.se/materialbestallning/ och beställ det du behöver för ett lyckat evenemang.

Skola

Om din skola redan deltar i en Världens Barn-aktivitet, så räknas er sammanlagda distans också. Är inte din skola redan med så anmäl er här direkt! Då skickar vi information och hjälper er igång med en aktivitet som passar just er!

Missa inte vår skolsida där du kan få fler tips om roliga aktiviteter, ladda hem vårt material från UR och en massa annat.

Registrera distans

Fyll i formuläret och registrera skolans/föreningens/ditt evenemangs distans. Ange samma e-postadress som vid anmälan/digitala bössan.

Registrera er totala distans i antal meter

Skola-distans

Kontaktuppgifter

Ange samma e-postadress som vid anmälan.
Ange distans i meter

Anmälan

Om din skola redan är anmäld behöver den inte registreras igen.

Kontaktuppgifter

För utskick av diplom efter insamlingen.
Samtycke
Genom att sända denna information samtycker jag till att Riksinsamlingen för Världens Barn får spara och använda mina kontaktuppgifter för att skicka information och material för insamlingen i enlighet med Riksinsamlingens Integritetspolicy. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med berörda medarbetare med uppdrag att arbeta med insamlingen inom Public Service samt Radiohjälpen.
Vill ni ta del av vårt nyhetsbrev med massor av bra information och världens bästa idéer från frivilliga runt om i landet?
*