fbpx
/regionsamordnare-a

Projektanställning – regional samordnare av deltagande organisationers frivilliginsatser för kampanjen Världens Barn

Världens Barn söker samordnare i  Örebro län (400 timmar) från 1 april till 31 oktober 2018.

 

Ditt uppdrag består i att:

- samordna och vid behov leda insamlingsinsatser för deltagande organisationer

- leda arbetet regionalt

- finna lämpliga kampanjarbetare bland deltagande organisationers frivilliga

- stödja kommunsamordnare och kommunteam i deras ideella arbete

- skapa strukturer och aktivitetsplan för det lokala insamlingsarbetet

- skapa kontakter med press och radio, företagarföreningar, skolor, kommuner etc

- representera Världens Barn regionalt.

 

Vi söker utåtriktade och drivna samordnare på regional nivå över hela Sverige. Du ska kunna ta egna initiativ, fånga upp idéer och ha en god förmåga att entusiasmera, engagera och organisera till ideella insatser. Stark målinriktning och resultatinriktning är en förutsättning för uppdraget. Anställningen är på projektbasis och innebär en del förberedande jobb under våren men den intensiva arbetsperioden ligger från mitten av augusti till slutet av oktober, då kampanjen genomförs. Omfattning i tid varierar beroende på region, men det vanligaste är 300-400 timmar där den intensiva delen ligger från mitten av augusti till slutet av oktober. Under kampanjkulmen krävs hög flexibilitet både vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider. Erfarenhet av ideellt arbete/föreningsliv underlättar och ett stort regionalt/lokalt nätverk är en klar merit.Jobbet är säsongsbetonat och inte heltid under hela perioden. Därför tror vi att du har någon mer syssla som går att kombinera med Världens Barn-uppdraget. Kanske är du student, aktiv pensionär, driver egen firma med möjlighet till stor flexibilitet eller av andra skäl har möjlighet att styra över din tid. Vi ser gärna ett långsiktigt samarbete där du har möjlighet att återkomma till uppdraget under flera år i följd. De personkontakter man får under ett år är värdefulla och underlättar arbetet ett annat år.

Detta är jobbet för dig som är intresserad av humanitärt arbete, vill skapa kontakter och bygga nätverk samt få erfarenheter av ideellt arbete.

 

För mer information om kampanjen se Skicka CV + ansökan med personligt brev till [mailto]evy.jonsson@varldensbarn.se[/mailto] Endast digitala ansökningar. Ansökningar behandlas löpande.
Frågor om tjänsterna besvaras av kampanjledare Evy Jonsson, tel 0730-221133

  • 7
    Shares