fbpx
https://start.varldensbarn.se/frivilliganmalan/

Clowner-och-pojke
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vill du vara med och bidra?
Det finns oändligt många sätt att hjälpa till med insamlingen Världens Barn. Det enklaste kan vara att sätta in en gåva på Radiohjälpens berömda PlusGirokonto 90 1950-6, men om du vill göra lite till har du här några exempel på vad andra gör för att samla in pengar.

På en del orter i landet tar den lokala Musikskolan initiativ till välgörenhetskonserter. Det är ett strålande exempel på en rolig aktivitet som engagerar många. Andra håller basar eller loppis och skänker intäkterna till insamlingen. I Växjö ordnade man en Världens Barndag med massor av aktiviteter. Det var barnloppis, sagostunder, ansiktsmålning, armborstsskjutning, uppträdande, försäljning av kakor och godis för att nämna några av alla aktiviteter som fanns. Låt kreativiteten flöda och hitta det som kan bli ditt bidrag till insamlingen!

Du kan så klart vara med och samla in med bössa. Ta då kontakt med en regionsamordnare där du bor, så får du veta när, var och hur. Klicka här för att komma till regionsamordnare på din plats.

Hur vill du delta?

bössa-icon

Samla med bössa

Enklast är att anmäla sig som frivillig på knappen nedan. Då kontaktas den som är ansvarig för insamling på din ort och du får hjälp med bössa och material för att komma igång.

digital-icon

Digital insamling

Du kan skapa en egen digital insamling, med en egen sida där du realtid kan se hur mycket som kommer in

event-icon

Eget evenemang

Det finns många sätt att samla in pengar. Till exempel en konsert, loppis, eller nåt annat för att samla pengar till Världens Barn.

Här kan du se några av alla de evenemang som pågår under kampanjen.