fbpx
Vi har uppdaterat registreringen av QR-koder. Tyvärr kan därför vi inte visa insamlade belopp från tidigare år. Om du vill fortsätta din insamling, behöver du redigera ditt evenemang eller skapa ett helt nytt för att få en uppdaterad QR-kod, så att du kan se hur mycket som samlats in. Vi ber om ursäkt för eventuellt besvär.

/Kampanjkontoret


  • 40
  •  
  •  

Höstens Varmaste kampanj - Örebro

28 september - 3 oktober

I en tid då alla borde ha rätt till hälsa, skola och trygghet, lever ändå många barn i utsatthet. När något händer är det alltid barnen som drabbas först och värst. Krig, sjukdomar och extrem fattigdom slår hårt mot de minsta. Därför finns Världens Barn som gör ett otroligt jobb – något som Ullmax såklart vill stödja!
Vi på Ullmax har för femte året i rad valt att genomföra "Höstens varmaste kampanj" till förmån för Radiohjälpens insamling för Världens Barn. För varje barnunderställ som vi säljer under kampanjperioden så skänker vi 30 kr till Världens Barn. Tillsammans kunde vi förra året bidra med 54 536 kr till utsatta barn världen över. Denna summa vill vi såklart slå i år!
Köp ditt underställ direkt i vår webbshop eller av din lokala förening. Oavsett går 30 kr till Världens Barn och samtidigt är du med och stöttar föreningslivet.
Kampanjen pågår från den 24:e september t.o.m. 3:e oktober och gäller på alla barnunderställ.
Se alla barnunderställ på https://shop.ullmax.com/se/barn/understall/.
Ullmax startades i Norge 2002. Vi har samma vision nu som då, att bidra till att så många som möjligt ska kunna få en meningsfull fritid.
Från start har vi haft ett och samma mål - att klä den aktiva familjen från topp till tå, inspirera till aktivitet och rörelse och på så sätt ge fler människor en meningsfull fritid. Det gör vi genom att utveckla, designa och tillverka ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra funktionskläder i kvalitetsmaterial.

0 kr

Anmäl dig för att delta till:

z_rexhaj@hotmail.com