fbpx
Arrow down-Icon-2021

Bli en del av din kommuns insamling till Världens Barn. Välj kommun och ge din gåva med Swish.

Kokböcker, fika och spring!

Kokböcker, fika och spring! Strömsnässkolan i Markaryd kommun har engagerat sig för Världens Barn i flera år! Här arbetar de

Stort engagemang i landet för Världens Barn!

Den rådande situationen för barn i världen väcker ett stort engagemang och vilja att göra skillnad. Det har varit tydligt i årets riksinsamling för Världens Barn, där fler skolor än någonsin deltagit, där det bubblat av lokalt samarbete och där årets kommunkamp nu är avgjord!

44,9 miljoner kr insamlat till Världens Barn

Med 44,9 miljoner kronor insamlade har Världens Barn engagerat människor runt om i landet. Det är Sveriges största och bredaste insamling för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet.

Bytesdag för Världens Barn

Bytesdag för Världens Barn I Sigtuna kommun händer mycket för Världens Barn. Här genomför organisationer, företag och skolor en rad

Kommer pengarna fram?
Ja, de når fram! Världens Barn bygger till största del på frivilliginsatser vilket gör att kostnaderna för insamling och administration kan hållas till ett minimum.

Projekten drivs av svenska civilsamhällesorganisationer i samarbete med deras lokala samarbetsorganisationer. Fokus är barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det handlar både om direkta insatser som ger stöd till barn som lever i utsatta situationer, men även om att arbeta för en långsiktig förändring och stärkta rättigheter.

Läs mer om några av projekten här.