fbpx

Volontärer i Göteborgsområdet

Nu söker vi dig med ett stort hjärta som vill vara med och göra skillnad för de barn runt om i världen som är allra mest utsatta.

Volontärer i Stockholmsområdet

Riksinsamlingen för Världens Barn söker nu ett antal drivna volontärer till vår verksamhet i Stockholms Stad och kringliggande kommuner.

73,5 miljoner kronor till världens barn

Med hjälp av det engagemang som finns bland tiotusentals frivilliga runt om i landet har vi nu ett preliminärt resultat för 2020 på närmare 73,5 miljoner kronor!

“Företagare kan göra enorm skillnad”

Gunilla von Platen, framgångsrik företagsledare och entreprenör som var med i panelen under SVT:s sändningar under årets kampanj.

Kommer pengarna fram?
Ja, de når fram! Världens Barn bygger till största del på frivilliginsatser vilket gör att kostnaderna för insamling och administration kan hållas till ett minimum.

Projekten drivs av svenska civilsamhällesorganisationer i samarbete med deras lokala samarbetsorganisationer. Fokus är barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det handlar både om direkta insatser som ger stöd till barn som lever i utsatta situationer, men även om att arbeta för en långsiktig förändring och stärkta rättigheter.

Läs mer om några av projekten här.