fbpx

Stockholms stads skolor för Världens Barn

Rörelsenätverket Spring i benen sitter inte still. Tillsammans med Stockholms stads 145 kommunala grund- och grundsärskolor vill de få hela Stockholm att bubbla samtidigt för Världens Barn.

Friskis & Svettis i Malmö för Världens Barn

Bor du i Malmö och gillar att träna?
Då väntar dig något extra bra framöver. För redan nu planerar Friskis & Svettis Malmö för en hel massa rörelse till förmån för Världens Barn på alla sina fem anläggningar från sensommaren och en bit in i höst.

Vi söker dig som vill göra skillnad

Varje sekund tvingas ett barn i Ukraina på flykt och riskerar att hamna i samma utsatthet som miljoner barn i andra delar av världen. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad. Du som tillsammans med oss vill kämpa för att utvecklingen ska gå åt rätt håll!

69,7 miljoner kronor

Radiohjälpen beviljar 22 st nya projekt för barns rättigheter. Läs hela pressmeddelandet för mer information om vad de insamlade medlen används till.

Kommer pengarna fram?
Ja, de når fram! Världens Barn bygger till största del på frivilliginsatser vilket gör att kostnaderna för insamling och administration kan hållas till ett minimum.

Projekten drivs av svenska civilsamhällesorganisationer i samarbete med deras lokala samarbetsorganisationer. Fokus är barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det handlar både om direkta insatser som ger stöd till barn som lever i utsatta situationer, men även om att arbeta för en långsiktig förändring och stärkta rättigheter.

Läs mer om några av projekten här.

Logga in


Glömt lösenord?