fbpx

Regionsamordnare Region Syd

Vill du vara med och utveckla Sveriges största insamling för barns rättigheter? Vi söker nu en utåtriktad och driven projektledare som kan initiera, motivera och samordna kampanjen Världens Barn i region Syd. 

Regionsamordnare Göteborg stad

Vi söker nu på deltid och säsongsbasis en utåtriktad och driven projektledare som kan initiera, motivera och samordna engagemang inom kampanjen Världens Barn i Göteborg med start i mars-april 2023.

Rekordstort engagemang i landet för Världens Barn!

Trots tuffa tider är svenskarnas engagemang för barn i världen starkare än någonsin. Här är resultatet för årets kommunkamp. 

46,6 miljoner kr insamlat till Världens Barn – hittills

Med 46,6 miljoner kronor insamlade manifesterar Världens Barn det starka engagemanget för barns rättigheter.

Kommer pengarna fram?
Ja, de når fram! Världens Barn bygger till största del på frivilliginsatser vilket gör att kostnaderna för insamling och administration kan hållas till ett minimum.

Projekten drivs av svenska civilsamhällesorganisationer i samarbete med deras lokala samarbetsorganisationer. Fokus är barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det handlar både om direkta insatser som ger stöd till barn som lever i utsatta situationer, men även om att arbeta för en långsiktig förändring och stärkta rättigheter.

Läs mer om några av projekten här.

Logga in


Glömt lösenord?