Astrid Lindgren

Alla mina barn är en helt ny bok med åtta berättelser ur Astrid Lindgrens böcker som lyfter barns behov och rättigheter. Köp den här!

Skola

I skolor runt hela landet engagerar sig lärare och elever för barn i världen. UR har tagit fram ett material som stöder läroplanen. Ladda hem det här!

Egen insamling

Starta en Egen insamling och utmana dina vänner genom att dela den i sociala medier. Gå in och kika på alla insamlingar som är på gång!

Företagare?

Många tillsammans gör stor skillnad! Läs mer om hur ni kan vara med!

 TV och radio

Missa inte årets sändningar i SVT och SR P4! Här hittar du mer information och tider för inslagen.

 Bästa tipsen!

Vill du vara med? Här står allt du behöver veta för din egen insamling!

Evenemang

Här händer det. Inspireras eller lägg in det du planerar för Världens Barn!

Årets resultat 2019

Hittills i år har vi kommit upp i svindlande 61,4 miljoner kronor. Här kan du se vilka kommuner, län och storstäder som ligger i topp!

Spring för VärldensBarn

Kanske den bästa insamlingsaktiviteten - bra för din egen hälsa samtidigt som andra barn i världen får bättre hälsa!

Globala målen och Världens Barn

Varje år bidrar drygt 50 projekt med stöd från Världens Barn till att uppfylla 16 av de 17 globala målen som 193 länder satt upp för en hållbar värld.

Hit går pengarna

Kommer pengarna fram?
Ja, de når fram! Världens Barn bygger till största del på frivilliginsatser vilket gör att kostnaderna för insamling och administration kan hållas till ett minimum.

Projekten drivs av svenska biståndsorganisationer i samarbete med deras lokala samarbetsorganisationer. Fokus är barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det handlar både om direkta insatser som ger stöd till utsatta barn här och nu, men även om att få till en långsiktig förändring och stärkta rättigheter.

Läs mer om några av projekten här.