fbpx

- Förra året bakade du fler än 7000 drömmar och sålde i Bredbyn, där du bor. Nu är vi så nyfikna på hur dina planer ser ut för i år..?

- Jag har inte helt bestämt än, men jag har tänkt att baka och sälja drömmar i år också och kanske ha en loppis med café om jag hittar något bra ställe att vara på. Och så har jag en massa andra idéer!

 

- Vad tyckte du var roligast och viktigast med insamlingen förra året?

- Det viktigaste var att få samla in pengar och känna att man kan hjälpa till, att man kan hjälpa barn som har det svårt att få det bättre. Roligast var att hjälpa till, att det blev så mycket pengar och att många både köpte kakor och såg oss på TV när vi var med.

 

- Vad har du för mål i år?

- Jag vill sälja 15 000 kakor! Tillsammans med loppisen och det andra hoppas jag att det kan bli     45 000 kronor.

 

- Nu är du med för fjärde året - vad är ditt bästa insamlingstips?

- Satsa på något som du verkligen gillar och vill göra, då blir det roligare. Ha roligt och ha mål men minns att varje krona räknas och även små summor gör skillnad!