fbpx

Gör något via företaget!

Engagera kunder, medarbetare, människor i närområdet eller andra intressenter för att generera pengar till insamlingen! Sälj en produkt till förmån för Världens Barn, aktivera medarbetarna i samband med friskvårdstimmen eller volontärdagen eller sponsra skolelever som springer för Världens Barn i och med deras skolarbete. Eller varför inte starta en egen digital insamlingsbössa som en rolig utmaning på jobbet?

Försäljning av produkter eller tjänst ▾

Sälj en vara eller tjänst
Skapa en egen produktkampanj till förmån för Världens Barn! Skänk hela eller delar av intäkten från försäljningen av ett visst varusortiment eller specifik produkt/tjänst. Vecka 38-39 når insamlingen sin kulmen i år och då är uppmärksamheten kring Världens Barn som allra störst. Vårt tips är att dra nytta av detta och genomföra produktkampanjen samtidigt för att få extra draghjälp i försäljningen. Det gynnar också insamlingen då många aktiveringar görs samtidigt och gör uppmärksamheten ännu större. Men det går naturligtvis bra att genomföra en produktkampanj när som helst under året i den tid som passar er verksamhet. Vi ger er associationsrätt i er kommunikation kring kampanjen, bistår med logotyper till ert marknadsföringsmaterial och berättar om aktiviteten via våra sociala medier. Genererar er kampanj 50.000 kr eller mer har SVT för avsikt att redovisa ert företagsnamn i den direktsända TV-galan Tillsammans för Världens Barn i SVT i oktober.

Aktiveringen Försäljning av produkt eller tjänst gäller företag som skänker 10.000 kr eller mer till insamlingen.

Sponsra skolaktiviteter ▾

Fixa supportrar
Tillsammans med din ledare och lärare på skolan ordnar ni supportrar som vill betala en slant per varv ni springer (det kan till exempel vara några kronor per varv). Supportrar kan vara nästan vem som helst -  mamma, farfar eller företag som finns i närheten och som vill hjälpa till. Är ni en grupp som tränar tillsammans kan ni även själva bestämma att ni lägger en "springslant" varje gång ni tränar - eller öppnar upp för andra att vara med och springa mot en gåva till Världens Barn.

KONTAKTA

Insamling företag
Tel: 08-12 888 003