fbpx
Vi har uppdaterat registreringen av QR-koder. Tyvärr kan därför vi inte visa insamlade belopp från tidigare år. Om du vill fortsätta din insamling, behöver du redigera ditt evenemang eller skapa ett helt nytt för att få en uppdaterad QR-kod, så att du kan se hur mycket som samlats in. Vi ber om ursäkt för eventuellt besvär.

/Kampanjkontoret


  •  
  •  
  •  

Friskis Malmö insamling till Världens Barn - Malmö

30 september - 3 oktober

Aldrig någonsin har orättvisor mot barn blivit så påtagliga som under pandemin. Begränsningar i frihet, rörelse och hälsa har isolerat och skadat de viktigaste människorna vi har.

Därför håller vi på Friskis Malmö Öppet Hus på alla våra anläggningar i hela stan helgen den 1–3 oktober till förmån för Världens Barn. Detta så att du kan göra skillnad för dem som behöver det som mest. Kom och träna för alla dem som inte har möjligheterna på sin sida!

Hjärtligt välkommen!

KAN DU INTE DELTA PÅ PLATS?

Skänk en valfri summa och stötta vår insamling för alla barns rätt till hälsa och rörelsefrihet!

VILL DU KOMMA OCH TRÄNA?

Se alla våra pass och hitta träningsglädjen här: https://www.friskissvettis.se/malmo

FÖLJ VÅR INSAMLING OCH ALLA GLADA MOTIONÄRER OCH FUNKISAR:

https://www.instagram.com/friskismalmo/

Du som kommer och tränar får tillgång till hela helgen genom att skänka 97 kronor eller mer till Världens Barn. Självklart får du skänka mer fler gånger om du skulle önska. Tillsammans för Världens Barn genomfördes första gången 1997 i ett samarbete mellan Radiohjälpen, SVT och sju organisationer och därav ligger Friskisgåvans minimumbelopp som du skänker denna helg på 97 kronor.

0 kr

Anmäl dig för att delta till:

andreas.pitlik@south.se