fbpx

Flygande reporter för Världens Barn?

Tycker du det är kul att filma med din mobil och skulle vilja vara med och lyfta årets insamling för Världens Barn? I så fall ska du läsa den här informationen från SVT:

 

Nu drar hösten i gång och vi på SVT håller för fullt på att planera Världens Barngalan den 7 oktober och de övriga Världens Barn-programmen, och i år vill vi verkligen visa att hela Sverige är med och samlar för världens alla barn!

Därför vill vi gärna komma i kontakt med personer som vill filma åt oss runt om i Sverige. Idag är det ju så lätt att filma med sin telefon eller kamera så vi tänker att vi tillsammans kan visa roliga, små och stora evenemang från hela Sverige om vi hjälps åt.

Självklart kommer vi från SVT också att åka runt och möta några av er och alla eldsjälar som finns runt om i Sverige, men de vi inte hinner träffa och de evenemang som vi inte kan besöka – de skulle du/ni ju kunna filma och skicka till oss. Och vi söker alla möjliga personer som kan filma, det kan egentligen vara vem som helst som har tid att filma från ett eller flera evenemang.

När vi får in anmälningar så kommer vi att ha kontakt med var och en för att gå igenom vad och hur vi vill att ni ska filma, vägleda om saker som att hålla mobilen på rätt ledd och att man gärna får ställa en fråga till någon som är med på evenemanget eller som håller i det. Men allt det där kommer vi att gå igenom! *

Vi har inte möjlighet att ge arvode men vi kan eventuellt stå för kostnader om man varit tvungen att resa eller till och med sova över, men det kommer vi att komma överens om innan den flygande reportern ger sig ut.

Är du sugen på att vara med? Mejla till: jakob.mellin@svt.se
Eller ring Jakob om du har frågor eller funderingar: 073-906 65 43

Berätta lite om dig själv: namn, ålder, var du bor och vem du är.
Tillhör du en organisation eller är du aktiv på något annat sätt med Världens Barn; berätta lite kort om det. Vad skulle du vilja filma?

Vi önskar ditt svar så snart som möjligt!

Vänliga hälsningar

Sveriges Television AB
Oxenstiernsgatan 34
105 10 Stockholm

*Man får också vara beredd på att vi kommer redigera materialet så vi vill inte att man själv lägger på musik eller effekter, dessutom förbehåller vi oss rätten att själva välja vad vi visar och ej, från det material vi får in.