fbpx

Evenemang för Världens Barn

Sverige kokar under några veckor varje år. Uppemot 45 000 engagerade och 13 organisationer gör gemensam sak med SVT och Sveriges Radio P4 och samlar in till Radiohjälpens rikstäckande insamling.

Saknar du ett evenemang som borde synas här? Fyll i evenemangsformuläret till höger!

En Swish QR-kod och en egen sida för insamlingen skapas när formuläret är ifyllt och insamlingen beskriven. Den egna sidan kan användas för att sprida evenemanget i sociala medier så att fler kan bidra! Swish QR-koden skickas till mailadressen, men går även att ladda hem från evenemangssidan. Swish QR-koden gör att du kan följa hur mycket just din insamling samlat in!

Vill du engagera dig, eller är du redan engagerad i din kommun?

Klicka här för att se när och var MÖTE, UPPTAKTSTRÄFF eller KICKOFF är i din kommun

Inga poster funna

Inga evenemang för 2022 inlagda ännu. Använd formuläret intill för att posta ditt evenemang.

Registrera evenemang

Här kan du puffa för ditt evenemang!
Du måste vara inloggad för att fylla i uppgifter.

Registrera din e-postadress nedan och hitta på ett lösenord. Då loggas du in automatiskt och kan skapa ditt evenemang. Du kan även komma tillbaka vid ett senare tillfälle och ändra i din insamling när du är inloggad.
Evenemang e-post-registrering (snabb)
Samtycke
Genom att sända denna information samtycker jag till att Riksinsamlingen för Världens Barn får spara och använda mina kontaktuppgifter för att skicka information och material för insamlingen i enlighet med Riksinsamlingens Integritetspolicy. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med berörda medarbetare med uppdrag att arbeta med insamlingen inom Public Service samt Radiohjälpen.
Sending
Är du redan registrerad?

Glömt lösenord?