fbpx

Starta en digital insamling

Vill du rädda världen framför skärmen? Eller planerar du en kul insamlingsaktivitet för Världens Barn och vill följa hur mycket pengar du får in? Då ska du starta en digital insamlingsbössa!

1. Vad ska den heta?

Hitta på en bra rubrik till din insamlingsbössa och skriv ner en kort text som förklarar varför du samlar in pengar till Världens Barn. Ha gärna med namnen på de personer, förening eller skola som har satt upp insamlingen.

2. Bästa bilden!

Välj en bra bild som passar till din insamling. Tänk på att de som syns på bilden ska ha sagt okej till att den används. Ofta är det bilden som gör att insamlingen syns i flödet i sociala medier eller på Världens Barns hemsida. Här kan du få inspiration hur andra gjort!

3. Starta en digital bössa!

Det går på någon minut och du gör det här!

4. Dela och få andra att dela!

Dags att sprida din digitala insamlingsbössa! Berätta personligt om din insamling i sociala medier och be kompisar att bidra till insamlingen och dela inlägget. Om du ska göra en aktivitet kan du berätta om hur du förbereder och genomför den i sociala medier och länka till din digitala bössa.

Behöver du hjälp? Maila oss på info@varldensbarn.se

Sara utmanar

Sara är 11 år och från Örebro. Hon är en av många som startat en egen digital insamlingsbössa. Sara har bestämt sig för att göra utmaningar när hon når olika insamlingsmål. När hon kom upp i 500 kronor knäckte hon ett ägg på huvudet! Nästa nivå är 1000 kronor och då ska hon duscha iskallt med kläderna på!

Exempel på egna insamlingar

https://bossan.varldensbarn.se/insamlingar

Nu kommer du till vår nya insamlingsbössa.


Besöksadress: Gustavslundsvägen 141, Bromma
Postadress: Världens Barn, c/o Rädda Barnen, 107 88 Stockholm
E-post: info@varldensbarn.se

Följ oss: