Credways insamling

Många barn världen över växer idag upp i utsatthet och rör sig dagligen i otrygga miljöer. Väpnade konflikter, naturkatastrofer, epidemier och ekonomisk utsatthet hindrar barn från att få vara just barn. Världens barn arbetar för att hjälpa barn som utsätts för övergrepp, våld och otrygghet. De värnar om barns trygghet och har omkring 50 pågående projekt runt om i världen där de på olika sätt hjälper barn att få det bättre. Världens barn jobbar även hårt för att ge varje barn en möjligheten att få gå i skolan och lära sig att läsa och skriva. Hjälporganisationen har som målsättning att hjälpa och bidra med förbättringar i utsatta barns liv.

Vi på Credway har ett hjärta som dunkar extra för barns rätt att få växa upp i trygghet. Vi är engagerade i liknande initiativ sedan tidigare som arbetar för att ge barn en bättre och tryggare framtid. Nu utökar vi vårt engagemang ytterligare och vill därmed stötta världens barn i deras viktiga arbete. Credway är ett företag som arbetar med ekonomiska tjänster som kan jämföras med snabblån till privatpersoner. Vi vet att pengar är en central del i livet och att ekonomiska resurser är en förutsättning för utveckling och förändring. Vi vet också att det krävs mycket arbete, tid och pengar för att en organisation ska kunna åstadkomma långvariga förändringar som är hållbara på sikt. Därför vill vi med den här insamlingen belysa världens barns arbete och att vi alla kan bidra till en bättre framtid för barnen.

Världens barn är ett samarbete mellan Radiohjälpen och flera andra organisationer som exempelvis sveriges radio och sveriges television. Kommuner, företag och skolor är också engagerade och driver olika insamlingsprojekt för att hjälpa barn som har det svårt.

Om vi alla hjälps åt kan vi hjälpa världens barn att hjälpa fler barn i utsatthet. Vi kan med enkla medel ge hopp till barn som har det svårt och göra det möjligt för dem att gå i skola eller att få mat och tak över huvudet. För 200 kronor kan en hel skolklass få skolmaterial som exempelvis pennor och papper. Om du skänker 13 kronor kan ett gatubarn få äta sig mätt vid tre tillfällen, och för 46 kronor kan ett skadat barn få kryckor att stödja sig på.

Var med och bidra till vår insamling för världens barn. Skänk det du kan, även en liten gåva räknas och är betydelsefull. Tillsammans kan vi göra världen till en lite bättre plats.

Mål: 10000 kr

0.2 %
20 kronor hittills.

Antal gåvor: 1 st

Ange belopp

Swishdata

Ange ditt telefonnummer

Meddelanden

Om du anger ett namn visas det i den här insamlingens topplista och som signatur i ditt meddelande.

Topplista 2020

Namn Belopp
Daniel 20 kr
* Om du lämnar ett meddelande och anger ett namn syns din sammanlagda gåva här.



Meddelanden

20 kr 2019-08-14

Bra initiativ. Alla världens barn förtjänar en fin barndom!

/Daniel

Om din gåva inte syns efter fullgjord betalning, läggs beloppet till insamlingen vid en senare avstämning.
Rapportera problem till egeninsamling@varldensbarn.se