fbpx

Alla mina barn
  • 1.4K
    Shares

Alla mina barn är en bok och gåva till den du just nu längtar allra mest efter! Här får ni följa Herr Liljonkvast, Draken med de röda ögonen, Madicken och andra fantastiska berättelser av Astrid Lindgren.

Boken är ett gemensamt initiativ mellan Astrid Lindgrens barnbarn, Världens Barn och Rabén & Sjögren. Vi har gjort detta tillsammans för att vi vill lyfta alla barns rättigheter. Dels genom texterna, dels genom att varje såld bok bidrar med 100 kronor till Världens Barn.

Boken är nu slutsåld, men för er som redan köpt boken eller har möjlighet att låna den på bibliotek så finns information och studieplan till boken nedan.

Astrid Lindgren

Beställ ditt exemplar

Boken kostar 200 kr varav 100 kr går till Världens Barn.

Den beställs via Barnens Bokklubb. Beställningen kräver inget medlemskap utan fungerar på samma sätt som när du beställer böcker via andra e-bokhandlar. Beställningar på 1-10 ex är fraktfritt.

Boken är tyvärr slutsåld. 

Annika Lindgren

”Astrid Lindgrens kamp för barns rättigheter var livslång och pågick både innanför och utanför bokpärmarna. För oss, hennes barnbarn, är det en självklarhet att fortsätta hennes arbete –  för alla barns rätt att växa och utvecklas – oavsett var i världen de befinner sig. Det är därför med glädje och stolthet vi gör detta samarbete med Världens Barn.”

Annika Lindgren,

barnbarn till Astrid Lindgren och publicistisk chef på Astrid Lindgren Aktiebolag

Astrid Lindgren

Använd boken!


Alla mina barn
passar fint att läsa högt ur i samband med insamlingen för Världens Barn eller att arbeta med i förskolan, skolan eller föreningen - kanske inför att skolan ska vara med och samla in pengar till Världens Barn.

I samband med insamlingen kan man knyta an till texterna i boken genom sång och musik eller låta barn och vuxna skriva/rita/skapa något med koppling till bokens värdeord; drömmar, frihet, trygghet, lek och fantasi.

Till boken har vi även tagit fram en studiehandledning som passar bra att använda i exempelvis förskolan och låg- och mellanstadiet (välj de texter som passar er målgrupp). I studiehandledningen finns förslag på hur ni kan arbeta med respektive text i boken.