fbpx

Är du SVT:s flygande reporter?

Under kampanjkulmen för Världens Barn i slutet av september händer det fantastiskt mycket runt om i landet. Det anordnas loppisar, virkas, pärlas, pantas, dansas, spelas och inte minst är det många som tillsammans hjälps åt att ta oss Jorden runt för Världens Barn!

Vi vill visa på det stora engagemang som finns bland så många föreningar, skolor, kulturskolor, företag och privatpersoner. Och för att kunna spegla det i SVT:s sändningar behöver vi flygande reportar som runt om i landet kan filma spännande insamlingsaktiviteter och lokalt engagemang för Världens Barn.

SVT söker nu dig som gillar att filma och har tid att filma från ett eller flera evenemang.

- Kanske är det du?

Vill du vara med?

Mejla till: jakob.mellin@svt.se
Berätta lite om dig själv: namn, ålder, var du bor och vem du är. Tillhör du en organisation eller är du aktiv på något annat sätt med Världens Barn; berätta lite kort om det. Vad skulle du vilja filma? 

Blir du en flygande reporter så kommer SVT att ha kontakt med dig för att gå igenom vad och hur de vill att du ska filma – och även vägleda tekniskt.

De har inte möjlighet att ge något arvode. men kan eventuellt stå för kostnader för resor, men det kommer man överens om innan den flygande reportern ger sig ut. 

Ansök så snart som möjligt för att delta!

,