fbpx

73,5 miljoner kronor till världens barn

Trots ett år med stora utmaningar har vi tillsammans stått upp för barns rätt till hälsa, skola och trygghet – vilket varit viktigare än någonsin! 

Med hjälp av det engagemang som finns bland tiotusentals frivilliga runt om i landet har vi nu ett preliminärt resultat för 2020 på närmare 73,5 miljoner kronor! Pengar som nu används för insatser som når hundratusentals barn i ett trettiotal länder runt om i världen. De bidrar till att barn kan komma tillbaka till skolan, få tillgång till rent vatten, till bättre hälsa och en tryggare vardag.

Insamlingen 2020 var en utmaning för alla frivilliga, men många ställde om och hittade nya sätt att samla in. Det ledde till kreativa lösningar och i vissa fall insamlingar som gav mer än tidigare år. Aldrig förr har till exempel så många skolor varit engagerade och intresset var stort för att starta roliga och personliga digitala bössor! För att inte tala om alla som rört på sig för sin egen hälsa – och alla barns hälsa. Tillsammans tog vi oss nästan #Jordenrunt för @världensbarn

Ett stort tack till alla er som varit med och bidragit till ett helt fantastiskt resultat. Nu gör det skillnad!